LLIÇONS MAGISTRALS

    Hui he vist i he après de basquet mès que mai. No m’agraden les derrotes i considere lo de " LA DERROTA UTIL" una xorrada. Encara que hui lo millor del partit per a mi ha sigut els detalls que han fet els dos entrenadors al final del partit , ja que el  alt nivell a les banquetes ens han deixat grans jugades tactiques ,lo de AITO ja ho sabiem però  les explicacions als jugadors i el deixar-los opinar en els temps morts, m’han demostrat lo bò que es.
    Neven m’ha deixat flipant al demanar el ùltim temps mort, els grans jugadors i entrenadors sempre pense en el final, bè siga de algun partit o del campionat, lo que no entenc la falta ultima de WILLIAMS. He detectat un cert i llautger canvi al equip, em jugat i abusat del xoc interior encara que el equilibri es la virtut, hui els nostres pivots no han tingut el dia ya que uns cuant puntets mès hagueren fet canvier el rumb del partit.
    M’agradria analitzar jugador per jugador quines carencies tenim, desde la meua opiniò que no es mès que la de un aficionat.
    1º- Si no m’enganye tenim entrenador, no fa falta xillar ni fer gestos altius, per saber portar un vestuari, hui hagut per mi molta estrategia al parquet.
    2º- La part exterior del nostre equip deuen de ser mès constants, Williams hui pasa de estar molt de temps sense jugar-se un tir a fer 3 tirs seguits i a retglò seguit li piten una falta tècnica, Oliver en el seu tò, Douglas encara esta pensant en la seua situaciò personal per damunt de la profesional i el que mès me preocupa es Rafa Martinez ja que pense que aquest xic no se li deu de haver oblidat jugar al basket. Avdalocic el deixe fins que es recupere ja que aquest equip li fa falta un 3 com el mentjar.
    3º- Claver aquest any hi ha que donar-li de mentjar apart i encara que pense que es mès un 4 fals que un 3, está donant el pas endavant que tots li demanavem, CHECHU I NEVEN el han fet acabar els partis de quatre, per algo sera.
    4º- Els pivots han tingut una participaciò mès activa encara que hui els ha faltat punteria, estem equilibrats en dos 5 com Perovic i Kuqo que saben jugar per dins, tan sols els dirìa que es cuiden de fer faltes tontes, ja que els mermen en el seu rendiment. Si fiquem a Claver tambè a jugar dins Miralles pot i deu ser un recambi eficaç, Pietrus es un 4 fisic que es deu de sacrificar mès en defensa, ja que hui no a tirat de 3 en algo ha canviat aço. Tot aço dins de la teoria es molt facil encara que hui tenien u del pivots dominants i fisic del campionat Ndong, Haislip es un mon apart i per malgastar paraules parlant de u dels meus jugadors preferits per mi, com ho es Carlos jimenez, i de sicoanalista es eixe jugador que a la fonteta el primer patit amb nosaltres la gent el xiulava com es Archibald.
    5º- Els cos tecnic deu de treballar mès en intentar recuperar algun jugador que encara no aterritzat, pro que cobra tots els primers de mes. Portem al jugador que ens falta i que tots remem en la mateixa direcciò, crecque si ho fem podrem per lo menys no fer el RIDICUL.
 
 
 
WILLY.- CREC QUE HUI HA SIGNIFICAT UN GRAN CANVIT, SIGAM PER AQUEST CAMI. SPAHIJA ET QUEDA MOLTA FEINA." VISTA SUERTE Y AL TORO".
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s