BASKET AMB MAJUSCULES!!!!!.

    Chino chano, poc a poc la penya va per el camí , millor dit per el bon camí . Que no es altre de poder tindre acces a altres aspectes i persones que treballen ,disfruten i narren el esport que mès ens agrada que no es altre que el BA-LON-CES-TO.
   3 xarrades portem ja, i aço va " IN CRESCENDO", ja que nosaltres no em de parar, ja que desde la nostra independencia, farem lo que pugam i lo que es nostres amics es deixen. La gent que bé a xarrar amb nosaltres quan s’en van a casa passen a formar part de la nostra familia i com amics que son ,esperem que ells se ho passen de lo més bé ja que humildement lo que fem es lo que tenim, i no fem més per que no tenim.
   Lo que es parla a la planta baixa es queda alli, ja que la gent depossita eixa confiança amb nosaltres i no deguem decepcionar-los . Pero si algun dels amics que venen a parlar amb nosaltres escriguera un llibre ,  eixe llibre seria un BEST SELLERS, ja que d’acudits hi han per parar un tren.
  Frases mitiques com:
    EIXE OBRADOVIC QUI ES?.
 Es per ficar-se a plorar ja que es podria donar amb aquesta frase quin era el nivell del basquet valencia fa uns anys, i qui era el director general fa uns anys, no es de recibo que la gent no tinga n’idea, de lo que se t’entremans.
   L’honestitat i el ser un llibre obert va ser lo que MANOLO REAL I JUANJO MONTANER, varen fer ahir. 
   U ha passat per els dos equips de maxim nivell de VALENCIA, i en els dos ha passat per carrecs de maxima responsabilitat, i dels dos va ser descabalgat per PODER FACTICS que no venen al cas, ell on mès a gust s’encontra es entrenant xiquets, o fent entrenaments especifics a jugadors que puguen arribar a la A.C.B.( LEO MAINOLDI).
   I que dir  de JUANJO  que no fa molts anys era una de les veus al panorama radiofònic VALENCIA, i ara comparteix feina amb el futbol a la seua emisora.
   Els amics es fan per mantindrels per molt de temps, per la nostra part ens maravella lo que ahir varen fer per nosaltres, que no va ser altra cosa que pedre un rato de estar amb les seues families per pasar-les amb uns bojos del basquet com som nosaltres.

 GRACIES AMICS, CREC QUE LA VOSTRA COMPANYA VA SER MOLT GRATA. GRACIES PER DIFONDRE LO QUE VOLGUE DIR PEPU.
    

                                                                BA-LON-CES-TO.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s